Κυκλοφορεί η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ της Κωνωπίνας», φύλλο 76

Κυκλοφορεί η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ της Κωνωπίνας»,φύλλο 76, με τη φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου «Οι Δώδεκα Απόστολοι». Στην αρθογραφία της εγκυρότατης εφημερίδας, προβάλλονται επίκαιρα θέματα και αξιόλογες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες του Συλλόγου, πολλά νέα από την  Κωνωπίνα και την ευρύτερη περιοχή.
Όσοι διαθέτετε INTERNET, σας δίνεται η δυνατότητα να διαβάζετε από τους πρώτους κάθε νέο φύλλο της εφημερίδας«ΤΑ ΝΕΑ της Κωνωπίνας»που κυκλοφορεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου:konopinanews.blogspot.com.
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη: Γιορτή του Δημοτικού Σχολείου για την επέτειο του "ΟΧΙ"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σχολική γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940 στο δημοτικό σχολείο  ΜπαμπίνηςΞηρομέρου.Η γιορτή διοργανώθηκε  από τη δασκάλα Ανθούλα Κατσιφού η οποία  εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας , και παρουσιάστηκε από τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας με  ποιήματα και σκετς, που ήταν αφιερωμένη σε όλους τους ήρωες που έδωσαν την ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας μας. Παρουσίαγονέων και πολλών συγχωριανών.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ.

FOTO:Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΌΠΟΥΛΟΣ             Φ.ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ
διαβαστε περισσοτερα