Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Νομικών Προσώπων του Δήμου Ξηρομέρου (Κ.Ε.Δ.Ξ) &(Ν.Π.Δ.Δ) με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους στην Αθήνα.
Με τη συμμετοχή μελών από Πολιτιστικούς Συλλόγους πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015 η  Συνάντηση Εκπροσώπων Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων του Δήμου Ξηρομέρου.
Η συνάντηση οργανώθηκε από τα Νομικά Πρόσωπα  του  Δήμου Ξηρομέρου (Κ.Ε.Δ.Ξ) & (Ν.Π.Δ.Δ) και τους Προέδρους Κώστα Γεωργούλα & Βασίλη Μουρκούση και φιλοξενήθηκε από στα γραφεία της ΠΑΝΣΥ Πατησίων 5 στην Αθήνα  .
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε  συζήτηση (την οποία συντόνισε ο Πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ Δημήτρης Στεργίου) για την υλοποίηση συν διοργάνωσης  από πλευράς του Δήμου και των Πολιτιστικών Συλλόγων στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στα χωρία του Δήμου Ξηρομέρου  που λειτουργούν στην περιοχή με αντικείμενο τον πολιτισμό σε συνεργασία με τα αρμόδια θεσμικά Δημοτικά όργανα.

Τέλος τα Νομικά πρόσωπα του Δήμου Ξηρομέρου κάλεσαν τους Πολιτιστικούς Συλλόγουs να στείλουν τις αιτήσεις τους και το προγραμματισμό των εκδηλώσεων το αργότερο μέχρι τις 15 ΙουνίουShare on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.....................................................................................................................