Ο Ξηρομερίτης Νώντας Λαμπρακάκης, νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας

Ο κ. Επαμεινώνδας Λαμπρακάκης με καταγωγή απο τα Βλυζιανά Ξηρομέρου, είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, καθώς εξελέγη, με τις ψήφους 34 μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, επί 45 παρόντων, μετά από πρόταση της δημοτικής πλειοψηφίας.
       Κατά τη σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η απερχόμενη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κυρία Νέλλη Παπαχελά, υπέβαλε την παραίτησή της και με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη αναλαμβάνει τη θέση της αντιδημάρχου Εμπορίου, Ανάπτυξης και Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων.
Ποιος είναι ο Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
   Ο Νώντας Λαμπρακάκης κατάγεται απο τα Βλυζιανά Ξηρομέρου. Σπούδασε Πολιτικές και Νομικές Επιστήμες στην Αθήνα. Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.). Στον Δήμο Αθηναίων εργάστηκε ως Διευθυντής στον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης και στον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου.
Πρόεδρος των εργαζομένων στο Δήμο, της Ομοσπονδίας Επιστημονικού Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της ΠΟΕ – ΟΤΑ και Πρόεδρος Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Γραμματέας επίσης της ΠΑΣΚ Δ.Υ. και Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Εργασίας (Ι.Ν.Ε.) Γ.Σ.Ε.Ε. – Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Νομαρχιακός σύμβουλος Αθηνών και Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διαμερισμάτων και ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους.
Να σημειωθεί πως ο Νώντας Λαμπκρακάκης ήταν κατά το παρελθόν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα το 1996 και το 2000.

agriniopress.gr
aftodioikisi
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.....................................................................................................................