Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Παναιτωλικός:Η πρώτη φάση των εργασιών για την τοποθέτηση του σκέπαστρου στο πέταλο του γηπέδου ολοκληρώθηκεΗ πρώτη φάση των εργασιών για την τοποθέτηση του σκέπαστρου στο πέταλο του γηπέδου, ολοκληρώθηκε. Ο σκελετός είναι από χθες βράδυ στη θέση του! Απ’ άκρη σ΄άκρη. Από τη μεγάλη έως τη μικρή κερκίδα του γηπέδου. Βέβαια υπάρχει αρκετός δρόμος μέχρι τη στιγμή που θα παραδοθεί. Τις επόμενες μέρες θα γίνει η πλήρης στήριξή του με συρματόσχοινα. Μετά θα μπουν τα πάνελ.
Η απάντηση στο ερώτημα «πότε τελειώνει;» δεν μπορεί να δοθεί με ακρίβεια. Οι καιρικές συνθήκες θα παίξουν ρόλο. Ας δούμε όμως το πρόγραμμα των εντός έδρας αγώνων του: 
Στις 25 Φεβρουαρίου ο Παναιτωλικός παίζει με τον Πλατανιά και είναι απίθανο να προλάβει. Πάει Κέρκυρα και στις 4 Μαρτίου υποδέχεται τον Λεβαδειακό, οπότε οριακά είναι πιθανό να «εγκαινιάσει» τότε το σκεπασμένο πέταλο. 
Ακολουθούν δύο εκτός έδρας αγώνες (ΠΑΣ και ΑΕΛ), διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής (25-26 Μαρτίου) και έτσι παίζει ξανά στο Αγρίνιο στις 2 Απριλίου με Αστέρα Τρίπολης.
 http://www.agrinio-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου