Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

2η Ανοιξιάτικη Γιορτή,Γιορτή της γης πραγματοποιήθηκε στο Μπαρουτάδικο διάρκειας 7 ωρών με πολιτιστικά δρώμενα και με δωρεάν διανομή παραδοσιακών σπόρων.

2η Ανοιξιάτικη Γιορτή,Γιορτή της γης πραγματοποιήθηκε στο Μπαρουτάδικο διάρκειας 7 ωρών με πολιτιστικά δρώμενα και με δωρεάν διανομή παραδοσιακών σπόρων. Πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Αιγάλεω κ. Μπίρμπα Δημ, εκπροσώπων του συλλόγου "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου, εκπροσώπων του συλλόγου φίλοι της Βελανιδιάς με τον Αντιπρόεδρο Μανώλη Θεοδωρίδη και των εκπαιδευτικό Γιάννη Γερογιάννη ,κατοίκων, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. 

Όμορφη συνάντηση με ομιλίες και χρήσιμα μηνύματα αναδάσωσης, προστασίας της γης , της παραγωγής, των δένδρων και φυτών που τόσα πολλά προσφέρουν στο οικοσύστημα και στον άνθρωπο.20.000 φακελάκια σπόρων διανεμήθηκαν. 
Το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΤ 1 κάλυψε με πλάνα και συνεντεύξεις την εκδήλωση. Η επιτυχία της γιορτής γέννησε την ανάγκη να επαναληφθεί με το καλό και του χρόνου! Καλή συνέχεια σε τέτοιες εκδηλώσεις που τόσα πολλά προσφέρουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου