Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

ΑΣΤΑΚΟΣ--Μια πόλη, ένα χωριό μια πρωτεύουσα Καλλικρατικού και Καποδιστριακού ΔήμουΚείμενο -foto Χρήστος Μπόνης

ΑΣΤΑΚΟΣ-Μια πόλη, ένα χωριό μια πρωτεύουσα  Καλλικρατικού και Καποδιστριακού Δήμου . . . Ως είθισται η προβολή ενός τόπου και κυρίως για τουριστικούς λογούς παρουσιάζετε με κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό γνώρισμα που είναι συννεφιασμένο με την ιστορία του(ιστορική καλλιτεχνική αθλητική κλπ) .

Υπάρχουν όμως και πολλά αξιόλογα μέρη που έχουν πέραν των συγκεκριμένων χαρακτηριστικών και πολλά  ενδιαφέροντα ,άξια προσοχής και διαφήμισης Αστακός δεν χαρακτηρίζεται και δεν μπορεί να διαφημιστεί μόνο από την παραλία του (λόγω θάλασσας) όπως έχουμε επικεντρωθεί όλοι μας , άλλα και από τις υπόλοιπες ομορφιές των πολλών συνοικιών που  συγκαταλέγονται και συμπεριλαμβάνονται στον χωροταξικό αυτό τόπο.
Ανεξερεύνητες είναι οι ομορφιές αυτές από τους περισσότερους από εμάς που διακρινόμαστε κυρίως στο να διαφημίζουμε τον τόπο μας με μια  συγκεκριμένη τοποθεσία.

Φυσικά ένα παραθαλάσσιο μέρος έχει σαν ατού την θάλασσα και την παράλια άλλα συμπτωματικά εδώ στον Αστακό όλες οι υπόλοιπες συνοικίες έχουν την ίδια ομορφιά την ίδια αίγλη το ίδιο άρωμα, έτσι ώστε να μπορούν να συνθέτουν μια απαράμιλλη ζωγραφιά .


Οι εικόνες που θα δημοσιεύσω  είναι από την όμορφη συνοικία ΧΟΒΟΛΙΟ που έχει  την τύχη να έχει σύμμαχο και την θάλασσα.


Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου