Σύλλογος Προδρομιτών Ξηρομέρου:Παραδοσιακό Ξηρομερίτικο γλέντι, την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 Αυγούστου 2017,

Ο Σύλλογος Προδρομιτών Ξηρομέρου "Ο Άγιος Ιωάννης" σας καλεί σε ένα γνήσιο παραδοσιακό Ξηρομερίτικο γλέντι, την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 Αυγούστου 2017, μετά τις 21:30μμ στη πλατεία του χωριού. Ο μοναδικός δεξιοτέχνης του κλαρίνου ΓιώργοςΚαραντζίνης και στο τραγούδι η Βαγγελιώ Χρηστιά, ο Νίκος Βλαχοδήμος και η Χρυσούλα Τζαμαλή σας υπόσχονται μια ανεπανάληπτη δημοτική βραδιά, αναβιώνοντας ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι.
Σας περιμένουμε για ένα μοναδικό γλέντι.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διοργάνωση: Σύλλογος Απανταχού Προδρομιτών Ξηρομέρου "Ο Άγιος Ιωάννης"
-Με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Ο Γιάννης Κυριαζής το πρόσωπο των αγώνων στη Λάρισα

Έτοιμος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου έδειξε πως είναι ο Γιάννης Κυριαζής στο φινάλε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ23 στην πόλη της Λάρισας. 
διαβαστε περισσοτερα

Σειρά δράσεων στήριξης Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Η Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού ενδιάμεσος φορέας διαχείρισης κρατικών ενισχύσεων του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020»

Μια ολοκληρωμένη στρατηγική δυναμικού χαρακτήρα, με δράσεις στήριξης της Επιχειρηματικότητας για το επόμενο εξάμηνο που θα κορυφωθεί μέσα στο 2018, έχει σχεδιάσει και ήδη εκπονεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προχωρώντας με γνώμονα τη διασφάλιση και αξιοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων πόρων και διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων. Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφέρεια έχει ήδη εξασφαλίσει και διαχειρίζεται προγράμματα και πόρους ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ μέσω διαφόρων εργαλείων χρηματοδότησης που μπορούν να στηρίξουν δράσεις και έργα.
διαβαστε περισσοτερα

Επιχείρηση «καθαριότητα» στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου

Καθαρισμός της πλατείας του Αγίου Νικολάου στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και των γύρω δρόμων στην Τοπική Κοινότητα Μπαμπίνης από συνεργείο καθαριότητας του Δήμου Ξηρομέρου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί .
Επίσης ομάδα εθελοντών του χωριού μας χθες πραγματοποίησε το καθαρισμό του χώρου στη άνω Πλατεία (Γιαννακοπούλου ) όπου θα φιλοξενήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου της Μπαμπίνης 

διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη Ξηρομέρου:Παραδοσιακός Τραχανάς

Απλώσαμε τραχανά στη Μπαμπίνη.Παραδοσιακός τραχανάς διά χειρός της κυρά Νίκης με την  παλιά παραδοσιακή συνταγή με τα ποιό αγνά υλικά ''Η παράδοση στη Μπαμπίνη καλά κρατεί''   

διαβαστε περισσοτερα

Τα πρώτα χρήματα δίνονται στους νέους 1.205 αγρότες που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 – Εγκρίθηκε η πρώτη δόση (70% του συνολικού ποσού)

Με γοργούς ρυθμούς προχώρησαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τις διαδικασίες για την συγκρότηση του φακέλου πληρωμής των 1.205 τελικών δικαιούχων του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, και έτσι εγκρίθηκε η πρώτη δόση, η οποία θα καταβληθεί άμεσα στους νέους αγρότες.
διαβαστε περισσοτερα