Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.Πραγματοποιήθηκε η ΄Εκθεση Τέχνης για το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα στα εγκαίνια της MegArt Gallery ! (foto -video)

Με τη πρώτη έκθεση Τέχνης της νέας χρονιάς ALL TOGETHER ( OΛΟI MAZI ) οι Έλληνες & Ξένοι Δημιουργοί GFC εγκαινίασαν το νέο λαμπρό χώρο τους MegArt Gallery στην Αθήνα, αγκαλιάζοντας για ακόμη μία φορά τα παιδιά του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος με πολυαναπηρία. 
Στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν μεταξύ αυτών και η συμπατριώτησσα  μας Γεωργία (Γωγώ) Μακρυγιάννη (Μοναστηράκι )και με τη σύμπραξη της Έλενας Σερεπίσου -Πάλαιρος( κοινωνικό σπίτι «ΑΓΑΠΩ»)


Σε ένα απόλυτα φιλόξενο και φιλότεχνο περιβάλλον δεκάδες καλλιτέχνες θα εκθέσουν τα φιλοτεχνήματά τους και θα μοιραστούν με το κοινό και τους προσκεκλημένους τη χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς.
Το δρώμενο Αγάπης, Τέχνης και Πολιτισμού είναι σύμπραξη των GFC-ΑΓΑΠΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ-iloveGlam και πρόκειται για μία κοινή προσπάθεια ώστε μέσα από to artistic project οι τελικοί αποδέκτες που είναι τα παιδιά να βοηθηθούν μέσω της Δημιουργίας.
Η MegArt Mallery άνοιξε τις πύλες της τη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου και ώρα 7μ.μ κάνοντας ποδαρικό στο νέο χρόνο, με σλόγκαν ΄΄όλοι μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί΄΄. Ο νέος αυτός χώρος θα φιλοξενήσει έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, μικτής τεχνικής, φωτογραφίας, αγιογραφίας, ειδικών κατασκευών, εικαστικού και θεατρικού κοσμήματος.

Διάρκεια έκθεσης από 10 έως 16 /1/2018 με ελεύθερη είσοδο . Έσοδα θα διατεθούν στο ΙΚΕ Χατζηπατέρειο.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τις κυρίες Αναστασία Γκούβα και Έλενα Σερεπίσου για τη σύμπραξη καθώς και όλους του χορηγούς επικοινωνίας για τη στήριξη.


Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ Τάκης Στεργίου καθώς και πολλοί Ξηρομερίτες 
MegArt Gallery by GFC ( the european culture point in Athens ): Κασομούλη 102 Αθήνα ( μετρό αγ. Ιωάννης )
Έργο της Γεωργίας (Γωγώ)Μακρυγιάννη

Έργο της Γεωργίας(Γωγώ) ΜακρυγιάννηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου