Διαμαρτυρία Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών για την Εθνική τράπεζα
Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών σε έκτακτη συνεδρίαση του στον Αστακό (μιας και βρεθήκαμε σχεδόν όλα τα μέλη για τις εορταστικός ήμερες του Πάσχα)  αποφάσισε  εκφράζοντας την μεγάλη του οργή και συνάμα την απογοήτευση του, να διαμαρτυρηθεί στην διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας , αφ ενός μεν στα στελέχη της Περιφερειακής διοίκησης του νομού Αιτωλ/νιας αφ έτερου στην κεντρική διοίκηση στην Αθηνάς  διότι με την απαράδεκτη τακτική της και παράλληλα την παντελή αδιαφορία της  προς τους κάτοικους του Αστακού, αφήνοντας μια πόλη ολόκληρη για πέντε (5) ήμερες απο την Μ. Παρασκευη έως την Τρίτη του Πάσχα(30/4) χωρίς χρήματα  το ΑΤΜ , ότι δηλ έχει απομείνει  μετά το οριστικό κλείσιμο του υποκαταστήματος , δημιουργώντας έτσι τεράστια προβλήματα στις οικονομικές συναλλαγές των κάτοικων του Αστακού αλλα και των γύρω περιοχών.
Η παντελής αδιαφορία για ανεφοδιασμό του ΑΤΜ μια πράξη και ενεργεία που δείχνει πως ο προγραμματισμός στην Εθνική προσαρμόζεται  μόνο στο κλείσιμο υποκαταστημάτων , δημιούργησε μαι χαοτικοί κατάσταση στην πόλη μας αναγκάζοντας με οικονομικό κόστος  πολλούς κατοίκους να διανύσουν περίπου 50 χιλ (μ. Ο) για να επισκεφθούν τις πλησιέστερες πόλεις που διαθέτουν κατάστημα Εθνικής η ΑΤΜ.
Μετα την άδικη απόφαση της κεντρικής διοίκησης της Εθνικής να σφραγίσει το υποκατάστημα που υπήρχε στον Αστακό χωρίς να υπολογίζει τις δυσμενείς παρενέργειες που θα εμφανίζονταν στην οικονομική ζωή έρχεται τώρα με μια απρόβλεπτη και αδιανόητη ενέργεια αδιαφορώντας για   τις ανάγκες των κάτοικων  ιδίως αυτές τις ήμερες που είναι εορταστικές , δείχνοντας έτσι την αναλγησία της και την αδιαφορία της στο καταναλωτικό κοινό  παράλληλα δε και στον εμπορικό κόσμο που περίμενε τις συγκεκριμένες ήμερες για να κινηθεί λίγο και να τονωθεί η οικονομία του Αστακού. 
Φυσικά στους  κυρίους  της Διοίκησης της τράπεζας πολύ λίγο θα ιδρώσει το αυτί τους  από τις διαμαρτυρίες του κόσμου διότι δεν έχουν την πολυτέλεια να ζουν σε τέτοια μέρη άλλα σε Μητροπόλεις του πλούτου. 
Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών παράλληλα εκφράζει και την λίπη του διότι ο Εμπορικός σύλογος του Αστακοί(έστω και έτσι που υπάρχει) δεν ΑΞΙΏΘΗΚΕ να  βγάλει μια ανακοίνωση καταγγελίας , διότι όφειλε να το πράξει ευ όσον το άδειο ΑΤΜ κατά μεγάλο ποσοστό τους ίδιους είχε σαν θύματα δηλ τα μέλη του Εμπορικοί Συλλόγου .
Δυστυχώς όμως κάνεις δεν ενδιαφέρθηκε να βγάλει μια ανακοίνωση και (οι ελάχιστοι που εκφράστηκαν αρνητικά,  περιορίστηκαν σε σχόλια καφετερίας.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μετά την ανακοίνωση του Συλλόγου Αστακιωτών θα συνδράμουν με την συμπαράσταση τους στην υπογραφή της καταγγελίας για να επιδοθεί στην διοίκηση της Εθνικής--
ΑΘΗΝΆ  30/4/2019Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.....................................................................................................................