Δημοτικό Σχολείο Μπαμπίνης :Αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή.
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή του 

Δ.Σ Μπαμπίνης σήμερα 14 Ιουνίου 2013.


Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης οι μικροί μαθητές αποχαιρέτησαν το σχολείο με μια μικρή γιορτή και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!

Απήγγειλαν ποιήματα, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και συρτάκι ενώ στο τέλος της γιορτής ακολούθησε πάρτυ όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν αφήνοντας για λίγο πίσω τους την ρουτίνα της καθημερινότητας.Την γιορτή παρακολούθησαν γονείς, κάτοικοι του χωριού καθώς και εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης<<Χριστόδουλος Παμπλέκης>>.

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τους μαθητές μου για την υπέροχη χρονιά που μου χάρισαν και τους γονείς τους για την άψογη συνεργασία. Φεύγω από το σχολείο και το χωριό με τις καλύτερες αναμνήσεις.....


Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες να εκφράσω στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπαμπίνης για την συνεργασία και προσφορά στο σχολείο, καθώς και τον εκπαιδευτικό -ποιητή Μπιτσώρη Άρη ο οποίος μου έκανε την τιμή να γράψει για εμένα ένα ποίημα-έπαινο.


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη γιορτή μας.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!

Τα παιδιά  του Δημοτικού Σχολείου ως ένδειξη αγάπης και ευγνωμοσύνης  αποχαιρέτησαν τη Δασκάλα τους με ένα αναμνηστικό δώρο, επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος ευχαρίστησε τη Δασκάλα προσφέροντάς της ένα αναμνηστικό μετάλλιο (έμβλημα )του Συλλόγου, καθώς και το ποίημα που έγραψε ο Άρης Μπιτσώρης γραμμένο σε πάπυρο και το απήγγειλε η Αγλαΐα Μπακογιώργου.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.....................................................................................................................