Ξεκινάει με προβλήματα η Αθλητική Ένωση Μπαμπίνης

Ξεκινάει δυναμικά τις προετοιμασίες της η νεοϊδρυθείσα ποδοσφαιρική ομάδα Αθλητική Ένωση Μπαμπίνης για τη συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ. Όμως αντιμετωπίζει πρόβλημα γηπέδου, αφού δεν έχουν κατασκευαστεί ακόμα αποδυτήρια στο γήπεδο της Μπαμπίνης, καθώς τα οικονομικά της δεν το επιτρέπουν προς το παρόν. Το ΔΣ έχει επανειλημμένως απευθυνθεί στον Δήμο Ξηρομέρου ζητώντας τη βοήθειά του, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει αποτέλεσμα. Έτσι καλεί οποιονδήποτε μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει.  Αν το πρόβλημα δεν λυθεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα αγωνίζεται σε γήπεδο διπλανού χωριού.

aitoloakarnaniko.net
διαβαστε περισσοτερα

¨ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ¨ στη Μπαμπίνη

από το blog ΤΗΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ

του ΑΡΗ ΜΠΙΤΣΩΡΗ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΦΙΛΟΙ,  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Η σημερινή είναι η τελευταία ανάρτηση αυτής της περιόδου. Για δύο μήνες, Ιούλιο-Αύγουστο, θα βρίσκομαι στη Μπαμπίνη. Φέτος το Δ.Σ. του Πολιτιστικού μας Συλλόγου με όρισε υπεύθυνο για τη διοργάνωση της 1ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων στο Ξηρόμερο με τίτλο: ¨ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ¨. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο εγχείρημα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις μου. Σας παρακαλώ να διαδώσετε αυτήν την είδηση και σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ Είσοδος  ΕΛΕΥΘΕΡΗ:
Τετάρτη 7 Αυγούστου 9.00 μ.μ.:Παράσταση Κουκλοθέατρου από το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου.
Πέμπτη  8 Αυγούστου 9.00 μ.μ.:¨Ο φίλος μου ο Λευτεράκης¨ κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου από τη θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Καινούργιου.
Παρασκε
διαβαστε περισσοτερα
.....................................................................................................................