15 Μαρτίου ο χορός των Βλυζανιωτών στα Αγρίμια

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βλυζιανών προσκαλεί όλους τούς βλυζανιώτες και φίλους του Συλλόγουπου επιθυμούν να παρευρεθούν μαζί μας,σε μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση και χορό το Σάββατο 15 Μαρτίου στό Κέντρο «Αγρίμια» Λιοσίων 7 πλατεία βάθης Αθήνα,με σκοπό να γνωριστούμε καλύτερα,και την διασκέδαση χωριανών  μελών και φίλων μας. Ελάτε στο χορό μας να διασκεδάσετε να χορέψετε με Δημοτικά τραγούδια και να χαρείτε το βλυζανιώτικο γλέντι.
Κέντρο «Αγρίμια» Λιοσίων 7 Σάββατο 15 Μαρτίου  Ώρα προσέλευσης 10 μ.μ
ΤΙΜΗ 23 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ
Aναχώρηση με λεωφορείο το Σάββατο 15 Μαρτίου στίς 6 το απόγευμα από τήν πλατεία στα βλυζιανά και με επιστροφήΔΩΡΕΑΝ.


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση καλέστε Πρόεδρος  Συλλόγου    Κοσμάς Θεόδωρος        τηλ. 6981313424 whatsup Πρόεδρος  Βλυζιανών   Ζαρκαδούλας Δημήτριος  τηλ. 6986687836 whatsup

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για μας,


http:vlyziananews.blogspot.gr
διαβαστε περισσοτερα

Άμεση ανάγκη για οικονομική στήριξη σε 17χρονο από την Κωνωπίνα

SOS - ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ:Άμεση ανάγκη για οικονομική στήριξη έχει 17χρονος συγχωριανός μας, μαθητής λυκείου που νοσηλεύεται σε Αθηναϊκό νοσοκομείο.


 Ένας 17χρονος συγχωριανός μας, μαθητής λυκείου, χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας, προκειμένου να αντιμετωπίσει σοβαρή ασθένεια που τον ταλαιπωρεί.
     Ο  άτυχος μαθητής, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας και πρόκειται να  υποβληθεί σε δύσκολη επέμβαση.
Κάνουμε έκκληση σ’ όσους μπορούν να βοηθήσουν, έστω και από το υστέρημά τους, καταθέτοντας  όποιο χρηματικό ποσό  μπορεί ο καθένας, στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, που είναι: : 303/662027-26 .

   Μαζί με τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση ας δείξουμε και την αλληλεγγύη μας στηρίζοντάς τον.


http://konopinanews.blogspot.gr/
διαβαστε περισσοτερα

Του Πολιτικού ο Γάμος και της πίττας το κάγκελο

Γράφει ο Απόστολος Κομπλίτσης


Γενάρης- Φλεβάρης , μες το καταχείμωνο του 2014. Καταιγίδες-βροχές –φτώχεια- σεισμοί  , όλα τα κακά της μοίρας μας….  Απ΄ την άλλη  « ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ».        Ξαφνικά έτσι μου ΄ρθανε στο νου μου  παλιές εικόνες αλλά και καινούριες. Εικόνες άτακτες  αλλά και  πραγματικές που τις βλέπεις  και κάποιες φορές σε κάνουν να γελάς , κάποιες άλλες σε θλίβουν και σε ξαναφέρνουν στη σκληρή πραγματικότητα.  Ειδικά εμείς οι  «απλοί πολίτες» ( όπως συνηθίζουν να μας αποκαλούν) ακούμε τις συνηθισμένες φράσεις:  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ  -  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ  -  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΟΥΝΕΛ  -  ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΕΝΟ  -  ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ . Ότι πει ο «ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΕΖΥΡΗΣ» οι τελάληδες το φωνάζουν. Αυτά και πολλά άλλα φωνάζουν καθημερινά νομίζοντας ότι θα περισώσουν κάτι απ΄την  ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ . Μας μιλάνε για τη Δημοκρατία τους!!!Δε μας λένε όμως ότι η αλυσίδα που μας δέσανε είναι κοντή  και το φαϊ μακριά.  Μας λένε ότι στη δημοκρατί…
διαβαστε περισσοτερα