Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Αγία Μαρίνα στον Αετό και με την παρουσία του Μητροπολίτη κ. Κοσμά

Με λαμπρότητα, με τη συμμετοχή δεκάδων πιστών και με την παρουσία τουΜητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, το χωριό Αετός του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, γιόρτασε την Αγία Μαρίνα.     Χθες παραμονή της εορτής,Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014,το πανέμορφο εκκλησάκι είχε φορέσει τα γιορτινά του και στις 7:30 το απόγευμα  τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινόςμετ' αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος,χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, παρουσία του Ιερού κλήρου της περιοχής και πλήθος κόσμου......
    Με φόντο την όμορφη εκκλησία, οι πιστοί προσκύνησαν την εικόνα της Αγίας Μαρίνας και αντάλλαξαν ευχές.        ΗΑγία Μαρίνα στον Αετό, που τελευταία ανακαινίσθηκεείναι ένα πανέμορφο εξωκλήσι λίγο έξω από το χωριό σε τόπο εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς. Είναι χτισμένο πάνω σε λόφο με όμορφη θέα, λιτό, περιποιημένο, καθαρό και με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντα χώρου.Χτίστηκε το 1996 από την Μαρία και τον αείμνηστο Σπύρο Γαζέτα και έξοδα δωρητών. Και του χρόνου!
ΦΩΤΟ: το…
διαβαστε περισσοτερα

...SUPER - MARIO ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ... πρώτη μεταγραφή για το τριφύλλι

Ο δεκαοκτάχρονος ποδοσφαιριστής της Φλόγας  Παλαιομάνινας ο MARIO ΝΙKOLLA  έρχεται δανεικός για ένα χρόνο στην ομάδα μας τον ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ.

διαβαστε περισσοτερα