Εξιχνιάστηκαν 13 κλοπές σε περιοχές του Αστακού - 33χρονος Αλβανός ο ένας δράστης - αναζητείται ο συνεργός
Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, (13) κλοπές σε οικίες και οχήματα σε διάφορες περιοχές του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας.
      Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, για διακεκριμένες κλοπές και ενός ακόμασυνεργού του τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
      Ειδικότερα, οι δράστες,  το χρονικό διάστημα από τις (28-12-2013) μέχρι τις (31-10-2014), σε διάφορες περιοχές του Ακαρνανίας, (Μπαμπινη, Μαχαίρα, Χρυσοβίτσα και Αγράμπελα) είχαν τελέσει δεκατρείς (13) συνολικά κλοπές(έντεκα σε οικίες και δύο σε οχήματα) κατά τις οποίες αφαίρεσαν κοσμήματα, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητά τηλέφωνα, διάφορα έγγραφα και το συνολικό χρηματικό ποσό των (1.925) ευρώ......

   Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των στοιχείων που συλλέχτηκαν από τους τόπους των κλοπών ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 33χρονου δράστη.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

http://www.agriniopress.gr/ 

xiromeronews

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου