ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ" του ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ"

Την ερχόμενη Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016, θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή γιορτή του Ομίλου μας για την λήξη της χορευτικής περιόδου 2015-2016.
Σας περιμένουμε στα γηπεδάκια των ΔΥΟ ΡΕΜΜΑΤΩΝ, στις 9 μ.μ
Οι χορευτικές ομάδες του Ομίλου μας θα παρουσιάσουν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, μαζί μας θα είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου 'ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ" και ο Σύλλογος ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Αιτωλ/νίας.
Τι χορευτικές ομάδες θα συνοδεύσουν οι μουσικοί:
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ κιθάρα, μπουζούκι
ΓΚΟΥΡΝΕΛΟΣ ΘΩΜΑΣ Ακορντεόν
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ κρουστά
ΜΠΑΛΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ τρομπέτα
ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ ΑΔΑΜ Βιολί, λαούτο
ΓΚΕΒΕΝΤΖΕΣ ΣΩΤΗΡΗΣ Τραγούδι
Θα ακολουθήσει γλέντι για όλο τον κόσμο!
Σας περιμένουμε (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)
διαβαστε περισσοτερα

ΡΑΔΙΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ 88.3: Μεγάλο 4ήμερο Γλέντι απο 16 μέχρι 19 Ιουνίου στη γέφυρα του Αχελώου

Παραδοσιακό γλέντι 4ήμερο στη γέφυρα του Αχελώου διοργανώνει το ΡΑΔΙΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ 88.3, με τα μεγαλύτερα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού.  
Το πανηγύρι του λαού, το πανηγύρι των πανηγυριών, έφτασε. Το τετραήμερο 16, 17, 18 και 19 Ιουνίου μην κανονίσετε τίποτα!!! Τρεις αξέχαστες βραδιές και μία ημερήσια εκδήλωση γεμάτα κέφι, μουσική και χορό, συντροφιά με τα μεγαλύτερα ονόματα του Δημοτικού Τραγουδιού. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Γέφυρα του Αχελώου για μοναδικές στιγμές διασκέδασης! Αναλυτικά θα σας διασκεδάσουν:.........
16 Ιουνίου – 19 Ιουνίου ΓΕΦΥΡΑ ΑΧΕΛΩΟΥ
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ
Πέμπτη 16 Ιουνιου : Γιώτα Γρίβα,Γιάννης Καψάλης, Γιάννης Κατσίγιαννης,Ελενα Χαραμή,Μαρία Γιαννακά, Αντρεας Κουκουράβας. Κλαρίνα: Μάκης Τσίκος - Πάνος Κοτρώτσος
Παρασκευή 17 Ιουνίου : Λούλα Παππά, Δημήτρης Αποστόλου Σπύρος Σιώλος , Γωγώ Ρωμαίου, Χρυσούλα Τσαμαλή. Κλαρίνα: Κώστας και Μάκης Αριστόπουλος - Πάνος Μπέκος Μεσολογγίτης.
Σάββατο 18 Ιουνίου: Νίκος Βλαχοδήμος, Έφη Θώδη, Άγγελος Σπυρόπουλος,Κώστας Πρέντζας…
διαβαστε περισσοτερα