Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στις Φυτείες -Μπαμπίνη

Χάρη στη έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας με εναέρια και επίγεια μέσα η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη περιοχή μεταξύ Φυτειών-Μπαμπίνης τέθηκε υπό  έλεγχο και δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις .
 Συνεχίζονται οι ρίψεις νερού  ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος αναζωπύρωσης από τα εναέρια μέσα που συμμετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης.

Χ.Κ
διαβαστε περισσοτερα

ΧΟΡΟΣ ΑΛΟΓΩΝ (Pferdetanz)

Θεατρική παράσταση (Χορός των αλόγων)

Τετάρτη 20 Ιουλίου υπό το φως της Πανσελήνου, στις 20:00, στην οικία Σικελιανού στον αρχαιολογικό χώρο Δελφών.
Είσοδος Δωρεάν

Κύκλος Αρχαιόθεμη Δραματουργία

ΧΟΡΟΣ ΑΛΟΓΩΝ / Pferdetanz Κείμενο: Μάνος Λαμπράκης Σκηνοθεσία: Σίσσυ Παπαθανασίου Ερμηνεία: Χρύσα Καψούλη Κοστούμι: Άση Δημητρολοπούλου Video: Αγγελική - Χάιδω Τσόλη Μουσική: Jean Sibelius "Valse Triste"

διαβαστε περισσοτερα

Νεότερη ενημέρωση:Από την πυρκαγιά στη περιοχή Φυτείες-Μπαμπίνη

Νεότερη ενημέρωση: Από ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15.05. Νεότερη ενημέρωση: Στο σημείο, σύμφωνα με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Γιάννη Τέγα, έχουν σπεύσει και δυνάμεις από άλλες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, όπως του Αγρινίου και του Μεσολογγίου, καθώς επίσης και υδροφόρα της Περιφερειακής Ενότητας. Η φωτιά ευτυχώς ωστόσο δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές και καίει έκταση με χαμηλή βλάστηση. Στο μεταξύ περισσότερα από δέκα οχήματα της πυροσβεστικής με 30 άτομα, ένα πεζοπόρο τμήμα, δυο καναντέρ αεροπλάνα και δυο πετζετέλ ελικόπτερα επιχειρούν αυτή την ώρα κοντά στην Ιερά Μονή Λιγοβιτσίου. Πρώτη ενημέρωση: Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει κοντά στην Ιερά Μονή Λιγοβιτσίου στην περιοχή μεταξύ Μπαμπίνης και Μαχαιρά στις Φυτείες Ξηρομέρου. Στο σημείο έχουν σπεύσει ήδη πάνω από 10 οχήματα της πυροσβεστικής, ενώ έχουν ήδη…
διαβαστε περισσοτερα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη περιοχή Φυτειών -Μπαμπίνης

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο στη περιοχή Φυτειών -Μπαμπίνης Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής για την αντιμετώπισή της


διαβαστε περισσοτερα