Αποφάσισαν δυο μπλόκα στην Αιτωλοακαρνανία οι αγρότες-αρχή την ΚυριακήΛίγο μετά τις 10 το βράδυ ολοκληρώθηκε συνάντηση αγροτών από αγροτικούς συλλόγους διάφορων περιοχών της Αιτωλοακαρνανίας στην περιοχή του Κεφαλόβρυσου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού εκτιμήθηκε η κατάσταση όπως διαμορφώνεται πανελλαδικά, αποφασίστηκε η δημιουργία δυο μπλόκων: Στην ε.ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο Κεφαλόβρυσο και στην ε.ο. Βόνιτσας-Λευκάδας-Πρέβεζας στις 11:00 στο ύψος του Αγίου Νικολάου.
Η πρώτη συγκέντρωση, όπου οι αγρότες θα «μετρήσουν» και τις δυνάμεις τους θα είναι στο Κεφαλόβρυσο την ερχόμενη Κυριακή στις 12 το μεσημέρι.
Η επίσημη ανακοίνωση του Αγροτοκτηνοτροφικού Σύλλογου Ακτίου – Βόνιτσας για το μπλόκο στον  κόμβο “βρυσούλας” στη Βόνιτσα:
Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ακτίου – Βόνιτσας απευθύνει  κάλεσμα σε όλους τους κτηνοτρόφους και αγρότες της περιοχής για την παραπέρα δράση και οργάνωση του αγώνα και την αντίσταση ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ σε συγκέντρωση με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα  την Κυριακή 29 Γενάρη και ώρα 11 π.μ. στη θέση «κόμβος βρυσούλας» στη Βόνιτσα (1ο χιλιόμετρο Βόνιτσας – Λευκάδας).
Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ακτίου – Βόνιτσας συντάσσεται με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, στέλνει αγωνιστικό κάλεσμα στους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, σε πάλη για την επιβίωσή μας, ενάντια στα μέτρα και τον εμπαιγμό της κυβέρνησης.
Μαζικά και μαχητικά από σήμερα οργανώνουμε την πάλη μας για να βάλουμε μπλόκο στο Μνημόνιο και τα μέτρα του. Καμιά απογοήτευση, κανένας φόβος και εφησυχασμός. Δίνουμε μάχη επιβίωσης σήμερα, ανοίγουμε το δρόμο για ανάπτυξη προς όφελος του λαού μας.
agriniopress
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.....................................................................................................................