Νίκη του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού επικρατώντας με 0-2 σε αγώνα κυπέλλου επί της ΠΑΙΑΝΙΑΣ στο γήπεδο της ΜάστρουΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 2017-2018
ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 0-2Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού επικρατώντας με 0-2 σε αγώνα κυπέλλου επί της ΠΑΙΑΝΙΑΣ στο γήπεδο της Μάστρου. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες που στο πρώτο ημίχρονο έμεινε το 0-0 αφού οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν τις ευκαιρίες γκολ. Στο δεύτερο μέρος ο ΗΡΑΚΛΗΣ μπήκε αποφασισμένος να πάρει την νίκη παίζοντας οργανωμένο ποδόσφαιρο και με δυο γκολ των Πάνου Λιβάνη και Γιώργου Κοτρότσου νίκησε με 0-2 και προχωράει στη επόμενη φάση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας.
Η διαιτησία του κ. Τσοπλάκου και των συνεργατών του ήταν άψογη.
Για τον ΗΡΑΚΛΗ Αστακού αγωνίστηκαν: Ελευθεράτος Διονύσιος, Κατσιγιάννης Διονύσιος, Κουτσολάμπρος Δημήτριος (Τριάντης Σωκράτης), Λιβάνης Βασίλης (Γκάτσης Γιάννης), Ταφάνι Πέρι, Παχής Γιάννης, Τζακώστας Σταύρος, Μπαρμπαρούσης Δημήτρης, Λιβάνης Πάνος, Κοτρότσος Θόδωρος (Λαδάς Γιώργος), Κοτρότσος Γιώργος Κολλιάς Πάνος). Την 18άδα συμπλήρωσαν οι Λίτσι Δημήτρης, Παπαστάμος Νίκος και Γκόγκας Γεράσιμος-Δημήτριος.    
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου