Σύσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Δ. Δριβίλα με τον Σύλλογο Υπαλλήλων της Π.Ε. Αιτωλ/νίας


 Σύσκεψη με το Δ.Σ  του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποιήθηκε  με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης   Δημήτρη Δριβίλα,  την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στο Γραφείο του, παρουσία της Γεν. Διευθύντριας Εσωτερικής Λειτουργίας   Γεωργίας  Πλώτα.
 Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν το προσωπικό της Περιφερειακής  Ενότητας  Αιτωλοακαρνανίας,  με κυριότερα την έλλειψη προσωπικού, τις μετακινήσεις  προϊσταμένων και τη λειτουργία των Δημοσίων  ΚΤΕΟ του Νομού.
 Ο Αντιπεριφερειάρχης  δήλωσε  ότι :  « η  Περιφερειακή αρχή γνωρίζει και κατανοεί ότι έχει επέλθει σημαντική μείωση στο προσωπικό από το 2011 και  έχει υποβάλλει επενειλημμένα αιτήματα στο αρμόδιο Υπουργείο για προσλήψεις, χωρίς αποτέλεσμα, με τελευταίο το αίτημα για μετατάξεις  60 υπαλλήλων μέσω του ενιαίου συστήματος κινητικότητας »  και πρόσθεσε:  « Αναφορικά  με τις μετακινήσεις προϊσταμένων, αυτές πραγματοποιήθηκαν με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, εντός του γεωγραφικού ορίου της Ενότητας και με βάση, τις σχετικές εισηγήσεις των ιεραρχικά ανωτέρων θέσεων ευθύνης »
  Σχετικά με το αίτημα της λειτουργίας των ΚΤΕΟ, τονίσθηκε ότι η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει τις συγκεκριμένες κρατικές δομές μέσω δαπανών που ενέκρινε για την επαναλειτουργία τους.
Ο ίδιος ο Περιφερειάρχης, μόλις πρίν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΚΤΕΟ της Πάτρας,  υπερασπιζόμενος το δημόσιο χαρακτήρα  του.
  Όσον αφορά  στην υπολειτουργία του ΚΤΕΟ Μεσολογγίου, αναγνωρίζεται ότι υπήρξε πρόβλημα λόγω βλάβης οργάνου η οποία αποκαθίσταται άμεσα, ώστε το Κέντρο να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του.

 Τέλος συμφωνήθηκε, η πραγματοποίηση τακτικών συναντήσεων για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.....................................................................................................................