Παρουσιάστηκε το βιβλίο "Τα δώρα της Αφροδίτης" του Άρη Μπιτσώρη, την Παρασκευή 22/2/19 στις 19:30 στη Θεσ/νικηΜέσα σε μια ιδιαίτερα ήρεμη και πολιτισμένη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/2/19 η παρουσίαση του βιβλίο"ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ" του Αρη Μπιτσώρη στο πολυχώρο  ΚΗΠΟΣ στη Θεσ/νικηΟ Άρης Μπιτσώρης ¨ξαναζωντανεύει¨ ποιήματα αρχαίων ποιητών που εξυμνούν τον έρωτα. Σε γλαφυρή έμμετρη ομοιοκατάληκτη απόδοση στη σημερινή νεοελληνική γλώσσα μας παραδίδει στίχους που ο αναγνώστης έχει την αίσθηση ότι ακούει ένα τραγούδι σημερινό και διαπιστώνει ότι όσες χιλιάδες χρόνια και αν περάσουν ο Έρωτας παραμένει ένας αδιόρθωτος έφηβος τοξότης που σημαδεύει τις καρδιές και πυρπολεί τα κορμιά μας.

Μέσα από τα επιγράμματα, που αναφέρονται ονομαστικά σε ερωτικές συντρόφους, σε παλλακίδες και κυρίως σε επώνυμες εταίρες παρελαύνουν νέες, γριές, πόρνες, παρθένες, άπιστες, ψηλομύτες, πονηριές, μοχθηρίες, εκδικήσεις, εκρηκτικότητα, υπαινιγμοί, όλα αυτά που συνθέτουν το απίθανο βιοτικό γεγονός που είναι ο έρωτας.

Από τις εκδόσεις ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Συγγραφέας Άρης Μπιτσώρης
.
Για το βιβλίο  μίλησαν: Λένα Καλαϊτζή-Οφλίδη- Φιλόλογος, Συγγραφέας,  Χρήστος Μαρτίνης- ΔικηγόροςΣυγγραφέας, Ηλίας Κουτσούκος- πρόεδρος της Εταιρίας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.....................................................................................................................