ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ: Υπερβολική κατανάλωση νερού στο λιμάνι του ΑστακούΗ προκλητικότητα  χθες το απόγευμα ιδιοκτήτη σκάφους που έχει αγκυροβολήσει εδώ και λίγο καιρό μόνιμα στον Αστακό  η οποία παράλληλα  συνοδεύονταν από μια περιφρόνηση προς τους κάτοικους του Αστακού, ξεπέρασε τα όρια της ανοχής και της υπομονής.


Από τις 8.19 έως τις 8,47(πάντα μ) καθάριζε(έπλενε)  το σκάφος του με το πιεστικό που διέθετε ,  καταναλώνοντας δεκάδες όγκους κυβικών νερού , το οποίο είναι τόσο  πολύτιμο για την διαβίωση των κάτοικων και το  οποίο   η πλειοψηφία των Δημοτών όχι μόνο το πληρώνει , άλλα το χρυσοπληρώνει !!!!!!!
Εκμεταλλευόμενος την δωρεάν παροχή(άραγε γιατί) που παρέχει το Λιμενικό ταμείο σε όλους τους ιδιοκτήτες Έλληνες και αλλοδαπούς , μεγάλους και μικρούς(με την έννοια του όγκου και μήκος σκαφών)) καθάριζε τις εξωτερικές  επιφάνειες του σκάφους του αδιαφορώντας  για τα τόσα ενοχλητικά βλήματα που τον παρακολουθούσαν .
Προφανώς η δωρεάν παροχή του παρείχε τον εφησυχασμό  για την ποσότητα νερού που θα κατανάλωνε, διότι αν το αγκυροβόλιο ήταν σε άλλο λιμάνι η θα περιόριζε στο άκρως απαραίτητο όγκο κατανάλωσης η θα πλήρωνε δεκάδες ευρω.
Φυσικά ο #καταναλωτής# δεν είναι ο πρώτος η ο τελευταίος ο οποίος δέχεται το  συγκεκριμένο #ευεργέτημα# άλλα και δεκάδες άλλοι , οι οποίοι ( τουλάχιστον οι περισσότεροι εξ αυτών) διαθέτουν  την  αίσθηση της ντροπής και της αρνητικής δημοσίευσης και περιορίζουν τη χρίση και την κατανάλωση   με πολύ διακριτικούς τρόπους.
 Η χθεσινή απαράδεκτη, αλαζονική  άλλα και έξω από κάθε έννοια  συνείδηση καταναλωτή, ξεπέρασε τα όρια ας ελπίσουμε ότι η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ που θα προβεί ο νέος Υπεύθυνος για το Λιμενικό Ταμείο θα είναι η κατάργηση της δωρεάν παροχής ρεύματος και νερού σε όλους ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.
Φυσικά για την αντικειμενικότητα και την οποία τυχόν αμφισβήτηση για το πιο πάνω γεγονός υπάρχουν και οι φωτο μαζί με τις μαρτυρίες των θαμώνων των καφέ. 
Θέλω να ελπίζω ότι ο κύριος αυτός τουλάχιστον θα ζητήσει ένα συγνώμη από τους κατοίκους του Αστακού και κυρίως σε όσους είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους περιμένοντας (θεωρητικά πάντα) καλύτερες ήμερες ευελπιστούμε ότι τέτοια φαινόμενα δεν θα ξανά εμφανιστούν.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.....................................................................................................................