ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ:Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση SUMMER CAMP TAEKWONDO ASTAKOS 2019..
Τελευταία ημέρα (χθες) του ανοιχτού CAMP TAEKWONDO στον Αστακό με την συμμετοχή πολλών ομάδων από την Ελλάδα καθώς και την Αλβανία .Η χθεσινή ημέρα μετά από ένα επταήμερο προπονήσεων  είχε επίδειξη των αρετών άλλα και των ικανοτήτων του αθλήματος, από τους δάσκαλους(εκπαιδευτές) σε ανοιχτό χώρο  δίνοντας την ευκαιρία άλλα και  την δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν ελεύθερα   θεατές η οι φίλοι του αθλήματος.


  Στην παρουσίαση οι δάσκαλοι  (εκπαιδευτές) ανέλυσαν θεωρητικά και πρακτικά την αυτοάμυνα σε περίπτωση που κάποιος εμφανίσει  εχθρικές προθέσεις(η διαθέσεις) απέναντι μας αποτρέποντας η αποκρούοντας  έτσι την   εγκληματική ενεργεία .
Ο δάσκαλος(εκπαιδευτής) και επικεφαλής της ομάδας ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ  Γιώργος Μαρίνος  ανέλυσε διεξοδικά το πως μπορούμε ακόμη και με μια απλή κίνηση να αποφύγουμε επιθέσεις από επίδοξους ληστές η εγκληματίες έχοντας σαν όπλο την αυτοσυγκέντρωση και τα γρήγορα αντανακλαστικά.  
  Η επίδειξη που διήρκεσε περίπου 90 λεπτά  καθήλωσε τους  θεατές που παρευρέθηκαν, με τις άψογες και αρμόνικες ενέργειες αυτοάμυνας από τους μαθητές των σχολών .
Ιδιαίτερο όμως ενδιαφέρον έδειξαν οι μικροί μαθητές (ηλικίας έως και 10 ετών) όπου απέσπασαν το χειροκρότημα όλων!!!. Την χθεσινή  ήμερα λάμπρυνε με την παρουσία του (για πρώτη φορά στα 5 χρόνια) εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας  TAEKWONDO  ο ταμίας κ. Χρήστος Μανώλης  ο οποίος είναι παράλληλα και πρόεδρος της Ομοσπονδίας TAEKWONDO  Βορ Ελλάδος.
Ο κ Μανώλης συνεχάρη όλους (διοργανωτές , δασκάλους και μαθητές) για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και υποσχέθηκε του χρόνου να συμβάλλει και η Ομοσπονδία στην  αύξηση  των απόστολων  αθλητών και ομάδων.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.....................................................................................................................